Tu piesakies amatam:

DATORSISTĒMU un DATORTĪKLU ADMINISTRATORS/-E

  Mūsu Privātuma Politika

Easycruit mērķis ir palīdzēt Meditec vienkāršot darbinieku atlases procesu, veikt efektīvu kandidātu novērtēšanu un organizēt saziņu ar kandidātiem. Izmantojot Easycruit, Meditec saņem kandidātu personas datus un tos apstrādā kandidātu prasmju un spēju novērtēšanas ietvaros, lai noteiktu, vai kandidāts atbilst izsludinātās vakances prasībām.

Datu apstrādes tiesiskais pamats ir kandidāta piekrišana datu apstrādei, kas tiek sniegta piesakoties vakancei, kad kandidāts izvēlas, kādus personas datus tas piekrīt iesniegt darba devējam, piemēram, izmantojot Google vai Dropbox funkcionalitāti. Lūdzu, ņem vērā, ka kandidātiem ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu.

Attiecībā uz kandidātu personas datu apstrādi Meditec ir datu pārzinis, un visi jautājumi par privātumu ir uzdodami Meditec, izmantojot Easycruit īpaši paredzētos saziņas kanālus. Personas dati tiek apstrādāti, lai sniegtu un attīstītu pakalpojumus. Ar Meditec personas datu apstrādes politiku vari iepazīties šeit - https://www.meditec.lv/personas-datu-apstrades-pazinojums/

Easycruit ir mākoņa pakalpojums, ko izstrādājis uzņēmums "Visma". Pakalpojuma sniegšanas ietvaros "Visma" grupas uzņēmumiem un IT pakalpojumu apakšuzņēmējiem var būt piekļuve kandidāta personas datiem. Visiem apakšuzņēmējiem ir jāievēro datu apstrādes līgumi, lai nodrošinātu privātumu atbilstoši piemērojamo privātuma tiesību aktu prasībām (kopš 2018. gada 25. maija Vispārīgā datu aizsardzības regula), bet apakšuzņēmējiem, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības, jāievēro datu pārsūtīšanas mehānismi, ko apstiprinājusi Eiropas Komisija.

Easycruit apstrādā kandidāta personas datus personāla atlases procesa laikā tādā apmērā, kādā to atļauj tiesību akti. Kandidāti var izmantot un rediģēt savu profilu Easycruit kontā, lai dzēstu, augšupielādētu un mainītu informāciju.

Kandidāti jebkurā laikā var sazināties ar potenciālo darba devēju - Meditec, lai izmantotu savas tiesības piekļūt, labot un dzēst savus personas datus vai ierobežot kandidāta datu apstrādi, iebilst pret datu apstrādi un datu pārsūtīšanu. Turklāt kandidātiem ir tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības iestādēm par to personas datu apstrādi.

  Esat jau reģistrējies?

 
Šī lapa atvērsies jaunā logā